Hét handboek over brainstorms

Brainstormen is met afstand de meest gebruikte techniek om nieuwe ideeën te genereren en creativiteit binnen een organisatie los te krijgen. Dit boek tilt het instrument naar een hoger plan: brainstormen wordt onderdeel van een vernieuwingsproces.          Lees meer . . .  

 

Voorwoord

Hoe vaak hoor je niet iemand verzuchten dat al die brainstorms alleen maar leiden tot lange lijsten met steeds maar weer dezelfde belegen voorstellen? Of, bijna nog erger, dat het wel leuk is die brainstorms, maar ‘er wordt toch nooit wat gedaan met de resultaten’.
 
De brainstormbegeleider speelt in dit alles een centrale rol. Hij is de neutrale partij die de groep tot grote hoogten drijft. De begeleider heeft slechts één doel: meer en betere ideeën genereren om daarmee het gewenste resultaat te kunnen bereiken.                          Lees meer . . .

 

Indeling

Dit boek behandelt naast heel veel brainstormtechnieken, de stappen voorafgaand aan een brainstorm, het werken met groepen, het programma van een brainstorm en technieken om verankering van het resultaat te borgen.                                                          Lees meer . . .

 

Bestellen

Brainstormen met resultaat is te verkrijgen bij elke goede boekhandel of direct via Managementboek.nl

ISBN-13: 9789043018159

€ 24,95 (Tot 1 juni met € 5,- voor-intekenkorting)

 

 

 

Brainstormen met resultaat

 

 

 

 

 

Linkjes »

Heel veel handige linkjes voor het brainstormen en om de creativiteit te verhogen

 

 

Een helpende hand bij

het innoveren »

Zet specialistische kennis en ervaring in om u te helpen bij het opzetten en optimaliseren van uw innovatie.

 

 

CRASH - brainstorm »

Het razendsnelle middel om de innovatiekracht van uw organisatie te verhogen.