Bestellen

Wichert begeleidde reeds vele brainstorm- en teambuildingsessies en deelt de afgelopen acht jaar steeds vaker zijn kennis en ervaring door het geven van presentaties en CRASH-brainstorms. Ook hierin toont Wichert zijn non-conformisme. De presentaties hebben een moordend tempo. Telkens opnieuw wordt het publiek bij de discussies betrokken. Serieuze inhoudelijke onderwerpen worden losjes afgewisseld met spellen of oefeningen. Scherpe analyses en gewaagde stellingen brengt Wichert met humor en regelmatig betreedt hij zijpaden om de bij innovatie en verandering horende thema’s te belichten.

 

De recensies van opdrachtgevers en toehoorders zijn eensluidend: “a true innovator, an inspirational speaker full of positive energy”, “his energy and enthusiasm opened the programme with a BANG!”, “A real professional with a good eye for the human side of enterprise”, “He really made a connection.”

Om een echte CRASH brainstorm™ te bestellen, neemt u contact op met de SpeakersAcademy en vraagt u naar een CRASH brainstorm™ door Wichert van Engelen. 

 

Brainstormen met resultaat

De CRASH brainstorm™ is één van de vele onderwerpen in hét handboek voor de brainstormbegeleider (en de opdrachtgever van een brainstorm):

Brainstormen met Resultaat (en het licht gaat aan).                            Lees meer . . .

 

Toepassingen

·         Kick-off sessie van een project

·         Teambuildingsessie van een (nieuwe) afdeling

·         Inspirerende onderbreking van een lange vergadering

·         Korte brainstorm bij grote groepen                                            Lees meer . . .

 

Opbouw

De opbouw is klassiek: Kennismaken en losmaken, Purgeren, Nog losser maken, Ideegeneratie, Prioriteren en Afronding.                                   Lees meer . . .

 

Een helpende hand bij innoveren

InHet Lampje Linksonder zijn tientallen jaren ervaring van verander-, project-, interim- en innovatie-managers gebundeld. Zet deze specialistische ervaring in bij het opzetten of optimaliseren van uw innovatieproces.                      Lees meer . . .

 

 

Het Lampje Linksonder © 2010